Vaniljkesella

Gör din egen goda vaniljkesella, supergott och enkelt, dessutom nyttigt och passar både som mellanmål och till dessert.
vaniljkesella
Vaniljkesella serverad med hallon. Supergott!
utskrift Skriv ut   länk Kopiera länk   e-posta länk Mejla
Timglas Tid: 5 minuter
Portioner 2-4 portioner
Näringsvärde Näringsvärde per portion, beräknat på 4 portioner (65 g): 97 kalorier, 5 g kolhydrater, 6 g fett, 6 g protein

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt

Gör så här:

  1. Blanda kesella och vaniljsocker eller stevia och vaniljpulver.

    Låt gärna stå i kylskåp minst 10 minuter före servering.

    instruktion steg 1 vaniljkesella
    Blanda ingredienserna.

servera Serveringstips:

Servera med hallon, blåbär eller jordgubbar.

LCHF LCHF Tips:

Ta vaniljpulver och stevia (eller annat sötningsmedel) istället för vaniljsocker.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara i kylskåp. Håller sig minst 5 dygn, se även bäst före datum på kesellan.

Recept och foto: Susanne Jarl

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Sofia
Lade upp det här i en skål och skar jordgubbar, blåbär och hallon och blandade i. Åt det till lyxmellis i fredags. Vi hade massor av kvarg hemma som ingen ville ha... Tack för receptet
💬 Svar till Annika ✏️ Skrivet av Susanne
Roligt att höra att du gillade receptet! :)
✏️ Skrivet av Annika
Jättegott. Och så lätt att göra. Brukar alltid ha vispgrädde till fruktsallad men vaniljkesella till var supergott. Det kommer Jag nog alltid att ha i fortsättningen. Kram Annika

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest