Otroligt god bountykladdkaka som är en kladdkaka med ett lager god kokossmet, toppad med choklad. Att den dessutom är så enkel att göra och ser så fin ut och går att skära fina bitar av gör den till en favorit.
175 °C i mitten av ugnen i ca 20 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Serveringstips:
Vispad grädde.
Tips & tricks:
Den här kladdkakan är förhållandevis lätt att skära snygga bitar av. Kladdkakan håller ihop och går även att flytta över till serveringsfat om man vill.
Tips för att undvika tillsatser:
Chokladen kan innehålla tillsatser beroende på vilken sort du väljer men annars är det en kaka utan tillsatser.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara kladdkakan i kylskåp, den håller sig minst 1 vecka. Går även att frysa.
Det blir en kladdig smet som du breder ut i formen, inte särskilt rinnande men dessutom har du ju formens kant. När du sedan ställer in den i kylskåpet så stelnar smeten och blir fast.
✏️Skrivet av Ulf
Hej. Receptet ser mycket gott ut, men kommer inte lagret med kokos bli väldigt löst och rinnigt? Vill inte testa att baka och sedan rinner allt bara av. Mvh
✏️Skrivet av Hanna
Försvinnande god och lätt att göra.
⭐
webmaster
💬Svar till
Birgitta Stålhandske
✏️Skrivet av Susanne
Tack snälla, vad roligt att du gör det! ❤️
✏️Skrivet av Birgitta Stålhandske
Hej Susanne,
Vill bara säga att jag gillar din blogg och alla fanastiska recept och bilder som du delar med dig av.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl